Novi Sad
04.10.2011.
14:12 > 15:22
Predstavnici projekta "Pet frendli" i Studentskog kulturnog centra Novi Sad obeležili su danas Svetski dan zaštite životinja u Dunavskom parku u društvu 160 mališana iz nekoliko novosadskih vrtića.
  • 05.10.2011 23:08
    Vox - glupost
    Kad je glupost u pitanju ti si neprevazidjen. Procitas pola naslova, a sve ostalo sam sklopis u glavi. Koji deo od "ukažu na potrebu da se problemu napuštenih životinja mora pristupati na human način" nisi razumeo? Da pojasnim, zivotinje su napustene i sa njima treba postupati humano. Neka se organi bave onima sto izbacuju zivotinje, ova akcija je posvecena onima koje su vec izbacene.
    Vox, toliko si plitak da sam ubedjen da si politicki aktivista.
  • vox

    05.10.2011 12:02
    glupost
    doticni ,,pozravljam akciju,, pogresno tumacis sve i u totalnom si mraku,nije njihovo da idu da kupe zivotinje po ulici,nego je njihovo da tebe i tebi slicnima nauci da kada imas kucnog ljubimca imas odgovornost,i da Zakon kaznjava svako napustanje psa ili macke,tj. izbacivanje,a to su ti isti koje ti vidjas po gradu,zato pamet malo koristi,i shvati da svi koji pokusavaju da nesto ucine za te jadne zivotinje nije to u stilu,idemo kupimo i odnosimo,a NEODGOVORNI VLASNICI SAMO NASTAVITE DA BACATI IH NA ULICU,nego Zakon postoji i svako napustanje,zlostavljanje i nehumano ponasanje prema kucnom ljubimcu,ce tebe ili bilo koga da kosta i to debelo da kosta,pa ti nece vise pasti na pamet da uzmes psa ili macku,ako nisi sposoban da brines o njima kao odgovoran vlasnik,sa svim PRAVIMA ALI I OBAVEZAMA.
  • Jazz

    05.10.2011 07:10
    Da li ona prva,uslikana, lopata još uvek stoji u pesku na mestu gde će se graditi azil ili je zaista nešto počelo da se radi ?

    Lepo je obeležiti dan zaštite životinja ali 'ajde da ne ostane samo na tome...
  • 04.10.2011 15:33
    Pozdravljam akciju!
    A predstavnici projekta "Pet frendli" i Studentskog kulturnog centra Novi Sad bi mogli da prosetaju gradom i pokupe napustene zivotinje te da im pruze ljubav i dom. Na taj nacin bi deci, licnim primerom, ukazali kako se treba ophoditi sa zivotinjama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna